kerstvakantie Tschagguns

Kerstvakantie 2015-2016 in Tschagguns

Dit jaar zijn de data voor de kerstvakantie 2014-2015 vastgesteld op 19 december 2015 tot en met 3 januari 2016. Het is echter aan scholen toegestaan om hiervan af te wijken. Het zal in deze periode niet mee vallen om een appartement of een hotel in Tschagguns te vinden.


Kerstvakantie in Tschagguns.

De kerst is een hele leuke periode voor een wintersport in Tschagguns. Vaak ligt er al een aardige laag sneeuw en dit geeft natuurlijk extra sfeer aan de kerst in Tschagguns. Oostenrijkers vieren net als Duitsers op 24 december kerstavond. Dit betekent dat de winkels in Tschagguns vroeg dicht gaan op 24 december en dat op de avond van 24 december veel restaurants en bars in Tschagguns gesloten zijn.

Op 25 en 26 december zijn de winkels en restaurants in Tschagguns wel op de normale tijden geopend.

Oud en Nieuw vieren in Tschagguns.

Oud en nieuw is een van de drukst bezette weken in Tschagguns. Dat betekent dat er veel vraag naar hotels en appartementen is voor deze periode. Als je op tijd begint met zoeken is er echter altijd wel een accomodatie te vinden.

Oud en nieuw wordt groots gevierd in Tschagguns er is een groot vuurwerk en op oudejaarsavond vind er een fakkeltocht plaats in Tschagguns. Op 1 januari zijn de skiliften in Tschagguns gewoon open. De eerste uren is het erg rustig op de pistes. Dus ook vroeg naar bed gaan met oud en nieuw kan de moeite waard zijn.

Appartement of hotel in Tschagguns ttijdens de kerstvakantie

Via Tiscover kan je gemakkelijk een hotel, appartement of pension in Tschagguns zoeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Tschagguns invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels, appartement en pensions.

Accomodatie zoeken?

Hieronder staan een aantal in Tschagguns.Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Ontdek Oostenrijk

Oostenrijk is hard op weg om bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. En dat is niet voor niets want het land heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante delen van dit geweldig land. Klik dan op een van onderstaande knoppen.

vakantiehuizen Flachau vakantiehuizen Grossarl vakantiehuizen Fiss
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl