Skigebied Gargellen

Info over het skigebied van Gargellen. Compleet met plattegrond van het skigebied van Gargellen en tips over de leukste pistes van skigebied Gargellen.
Info over het skigebied vanGargellen. Compleet met plattegrond van het skigebied van Gargellen en tips over de leukste pistes van skigebied Gargellen
Gargellen ligt op 1.423 meter hoogte. Het is een absoluut schneeloch (sneeuwgat) en daardoor een sneeuwzekere bestemming in het skigebied Montafon. Het skigebied rondom het dorp is meer geschikt voor beginners dan voor gevorderde wintersporters. Maar voor gevorderde skiers of boarders zijn er genoeg uitdagingen zoals diverse skiroutes en off-piste skimogelijkheden.

Gargellen is nog niet besmet door massatoerisme, het dorp heeft zijn oude authentieke uitstraling weten te behouden. waardoor ook de rust en gegarandeerd is.

Skigebied Gargellen

Het skigebied van Gargellen bevind zich rondom de Schafberg. Het bestaat voor een deel uit makkelijke blauwe pistes. Hierdoor is het zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en beginnende wintersporters. Ook de off-piste mogelijkheden zijn legio. De Madrissa Rundtour is zo'n uitdaging. Je passeert al skiend twee keer de grens met Zwiterland en kunt doorskien naar het Zwitserse Klosters.

Het dorp heeft geen loipes voor langlaufers. De dorpen Schruns, Partenen en St. Gallenkirch kennen een langlauf netwerk van rond de 60 kilometer.

Plattegrond skigebied Gargellen

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Gargellen. Klik op de plattegrond van skigebied Gargellen om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Gargellen. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Gargellen je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Gargellen
Plattegrond van het skigebied van Gargellen


Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Ook interessant

Behalve Gargellen zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

Appartement in Dienten vakantiehuizen Soll Alle appartementen in Fiss
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl