Skigebied Gargellen

aantal blauwe afdalingen in skigebied Gargellen kmaantal cabineliften in skigebiet Gargellen
aantal rode afdalingen in skigebied Gargellen kmaantal stoeltjesliften in skigebiet Gargellen
aantal zwarte afdalingen in skigebied Gargellen kmGargellen
Info over het skigebied van Gargellen. Compleet met plattegrond van het skigebied van Gargellen en tips over de leukste pistes van skigebied Gargellen.
Info over het skigebied vanGargellen. Compleet met plattegrond van het skigebied van Gargellen en tips over de leukste pistes van skigebied Gargellen
Gargellen ligt op 1.423 meter hoogte. Het is een absoluut schneeloch (sneeuwgat) en daardoor een sneeuwzekere bestemming in het skigebied Montafon. Het skigebied rondom het dorp is meer geschikt voor beginners dan voor gevorderde wintersporters. Maar voor gevorderde skiers of boarders zijn er genoeg uitdagingen zoals diverse skiroutes en off-piste skimogelijkheden.

Gargellen is nog niet besmet door massatoerisme, het dorp heeft zijn oude authentieke uitstraling weten te behouden. waardoor ook de rust en gegarandeerd is.

Skigebied Gargellen

Het skigebied van Gargellen bevind zich rondom de Schafberg. Het bestaat voor een deel uit makkelijke blauwe pistes. Hierdoor is het zeer geschikt voor gezinnen met (jonge) kinderen en beginnende wintersporters. Ook de off-piste mogelijkheden zijn legio. De Madrissa Rundtour is zo'n uitdaging. Je passeert al skiend twee keer de grens met Zwiterland en kunt doorskien naar het Zwitserse Klosters.

Het dorp heeft geen loipes voor langlaufers. De dorpen Schruns, Partenen en St. Gallenkirch kennen een langlauf netwerk van rond de 60 kilometer.

Plattegrond skigebied Gargellen

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Gargellen. Klik op de plattegrond van skigebied Gargellen om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Gargellen. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Gargellen je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Gargellen
Plattegrond van het skigebied van Gargellen