Skiverhuur Gaschurn|skihuur Gaschurn - tips

Skiverhuur Gaschurn - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Gaschurn waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

 • skiverhuur Gaschurn - Rudigier – Sport Montafon

  Rudigier – Sport Montafon

  skiverhuur in Gaschurn
  Schulstrasse 6b (vis ŕ vis Nova-Drogerie) ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Gaschurn - Rudigier Sport Montafon

  Rudigier Sport Montafon

  skiverhuur in Gaschurn
  Pfanges 89a, Versettlabahn Talstation / valley station ...lees verder

  Meer informatie
 • skiverhuur Gaschurn - Sportshop Rudigier Talstation

  Sportshop Rudigier Talstation

  skiverhuur in Gaschurn
  Seilbahnstrasse 89b, vis a vis Versettlabahn Talstation / valley station ...lees verder

  Meer informatie
Skiverhuur Gaschurn

Als je zelf niet over een paar ski's beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar ski's huren bij de skiverhuur Gaschurn. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om ski's, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen. Idealiter zoek je een skiverhuur Gaschurn vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Gaschurn aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Ski's huren Gaschurn

Er zijn meerdere plekken waar je ski's kan huren in Gaschurn. In Gaschurn zijn dit onder meer vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Gaschurn kan je natuurlijk ook terecht als je ski's of skischoenen wilt kopen.

Wat kost de skiverhuur Gaschurn

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van ski's huren Gaschurn. Een complete set bestaande uit ski's, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Gaschurn krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool. Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro. Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Ski's huren Gaschurn - tips

De medewerkers van de skiverhuur Gaschurn kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Gaschurn.
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je skivakantie vooral niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. En ruil je materiaal om.
 • De ideale lengte van ski's is voor de meeste wintersporters tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Huur je skimateriaal online via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt bovendie wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Gaschurn krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Lekker winkelen in de skiverhuur Gaschurn.

De winkel waar je ski's kunt huren in Gaschurn is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, en de beste skibril.

En natuurlijk voor winterport kleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Ski's huren Gaschurn in Nederland al reserveren.

Als je ski's wilt gaan huren in Gaschurn, dan kan je dat al in Nederland regelen. De sportwinkels in Gaschurn bieden je de mogelijkheid om al in Nederland je ski's te reserveren. Je kunt dat doen op hun website. Zij zetten dan het materiaal vast voor je klaar.

Dit biedt je de volgende voordelen.

 • Als je vroeg reserveert, krijg je vaak korting
 • Korting als je met meer mensen boekt.
 • Je kunt kiezen uit meerdere winkels om te huren
 • Vergelijk de skiverhuurders op prijs en materiaal
Vergelijk overigens de online skiverhuurders goed want dit loont. Sommige verhuurders bieden speciale kortingen voor gezinnen. Zo zijn bij sommige verhuurders kinderski's gratis als beide ouders er hun ski's huren Gaschurn.

Succes!


Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Zo mooi is Oostenrijk

Gaschurn is een populaire bestemming in Oostenrijk. Maar dit land biedt veel meer mogelijkheden. Via onderstaande links bieden wij je nog veel meer informatie over Oostenrijk aan.

Lech appartementen Hotels in Kappl Appartement in Hirschegg
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl