Skiverhuur Tschagguns - handig overzicht en tips Tschagguns

Skiverhuur Tschagguns - tips en info

Als je zelf niet over een paar skiís beschikt, dan kan je natuurlijk altijd een paar skiís huren bij de skiverhuur Tschagguns. Er zijn meerdere winkels waar je terecht kunt om skiís, skischoenen en skistokken te huren. Natuurlijk kan je hier ook terecht als je liever gaat snowboarden of langlaufen.

Idealiter zoek je een skiverhuur Tschagguns vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Tschagguns aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Wat kost de skiverhuur Tschagguns

De prijzen varieren per aanbieder en zijn een beetje afhankelijk van het model en type wat u kiest. Hieronder staan een aantal richtlijnen van de prijzen zodat u een goed beeld kunt vormen van de kosten van skiís huren Tschagguns.

Een snowboard huren kost voor volwassenen ongeveer 125 euro en voor kinderen ongeveer 80 euro.

Een set bestaande uit skiís, skistokken, schoenen en eventueel een helm kost voor volwassenen ongeveer 150 Euro voor 6 dagen (zondag tot vrijdag). Voor kinderen kost een vergelijkbare set ongeveer 100 euro. Voor kleine kinderen geldt vaak nog een extra korting. Bij sommige skischolen in Tschagguns krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Hou er rekening mee dat deze prijzen richtprijzen zijn en dat daar geen rechten aan ontleent kunnen worden.

Skiís huren Tschagguns

Er zijn meerdere plekken waar je skiís kan huren in Tschagguns. Zo kan je ski's huren vlakbij de piste en midden in het dorp. Bij de skiverhuur Tschagguns kan je natuurlijk ook terecht als je skiís of skischoenen wilt kopen.

Lekker winkelen in de skiverhuur Tschagguns.

De winkel waar je skiís kunt huren in Tschagguns is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, de beste skibrillen.

Vaak verkopen ze er zelfs speciale zonnebrand voor wintersporters en ski zonnebrillen.

Kijk bijvoorbeeld eens naar een skihelm met vizier, een paar warme skihandschoenen, of een leuke sjaal, muts of Buff. Een rugbeschermer wordt ook steeds belangrijker. En natuurlijk voor skikleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Skiís huren Tschagguns - tips

De medewerkers van de skiverhuur Tschagguns kunnen je prima adviseren over welke skiís of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het skiís huren Tschagguns.
 • De ideale skilengte is voor de meeste mensen tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige skiís huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je vakantie niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. De medewerkers daar zullen je graag van advies voorzien en je materiaal omruilen.
 • Huur als je er zelf geen hebt, ook een skihelm. Of koop er ťťn. Het is natuurlijk niet verplicht, maar wel absoluut aan te raden.
 • .
 • Vraag om advies! De medewerkers in de winkel zijn specialisten, die bovendien graag over hun passie, skimateriaal, praten. Bovendien zijn ze in Oostenrijk erg service gericht
 • Huur je skiís, skischoenen of snowboard van te voren via Skiset. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt je ook nog eens wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Tschagguns krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.


Skihuur Tschagguns in Nederland al reserveren.

Sihuur Tschagguns, dat kan je tegenwoordig al in Nederland regelen. Je kunt dat doen op de websites van de verhuurders. Zij zetten dan de ski's en skischoenen apart.

Voorden van skiverhuur Tschagguns vanuit Nederland

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Korting, Korting, Korting
 • Je kunt kiezen uit meerdere verhuurders om van te huren
 • Verglijk op je gemak de prijzen
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skiŽn of boarden
Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Oostenrijk informatie

Wil je liever eens wat anders dan een vakantie in Tschagguns? Klik dan op onze speciale tips over Oostenrijk. Nu extra uitgebreid informatie over Oostenrijk.

st Anton am Arlberg pension Itter appartementen Vliegtuig Mayrhofen
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl