sneeuwhoogte st Gallenkirch

De actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in st Gallenkirch.
De actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Saalbach.


Sneeuwhoogte st Gallenkirch

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar st Gallenkirch weten of er wel voldoende sneeuw ligt in st Gallenkirch. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch en de historische sneeuwhoogte in st Gallenkirch actuele en historische sneeuwhoogte st Gallenkirch
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in st Gallenkirch in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in st Gallenkirch van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in st Gallenkirch

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in st Gallenkirch

Verwachte sneeuwval in st Gallenkirch

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Iets anders dan st Gallenkirch?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Alle appartementen in Langenfeld Appartement in Brand Hinterglemm appartementen
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl