pension Schruns

Pension Schruns

Een pension is weer eens wat anders dan een pension of hotel. Een pension (in het duits Fruhstuckzimmer) is een kamer (met eigen of gedeelde badkamer). Meestal zijn pensions bij mensen thuis en worden ze aangeboden in combinatie met een ontbijt.

Tijdens je vakantie in Schruns wil je natuurlijk het liefste in een pension in Schruns wat lekker centraal ligt.
Hieronder staan een aantal pensions in Schruns.
Er zijn een aantal reisorganisaties die pensions in Schruns verhuren. Maar je kunt ook rechtstreeks je pension huren.

Pension Schruns boeken via een reisorganisatie

Er zijn een aantal reisorganisatie die pensions in Schruns aanbieden. Hieronder staan wat advertenties van reisorganisaties die pensions in Schruns aanbieden.Beschikbaar pensions in Schruns vinden via Tiscover

Tiscover is een Oostenrijks reisorganisatie die nauw samenwerkt met de vvv van Schruns.
Via Tiscover kan je gemakkelijk een pension in Schruns boeken
Als je hieronder de data van je vakantie in Schruns invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare pensions in deze periode in Schruns.


Pension Schruns, zelf boeken?

Als je echter de duitse taal een klein beetje machtig bent is het ook prima mogelijk om zelf een pension in Schruns te boeken.
Hieronder staan een aantal aanbieders van pensions in Schruns. Achter de naam van het pension staat het telefoonnummer van de aanbieder van het pension in Schruns.

 • Pension Schruns
 • Pensions Schruns
 • Pension Schruns
 • Ferienwohnung Schruns


 • Hotel, pension of appartement zoeken  Onderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

  Informatie over het skigebied van Montafon

  Skigebied Montafon

  Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
  Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

  Zoek een appartement in Montafon

  Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

  Oostenrijk Toerisme

  Kun je nou niets leuks vinden in Schruns, dan zijn er natuurlijk nog meer leuke en mooie bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan een paar speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

  Hippach appartementen Hotels Bad Gastein Ischgl skigebied
  Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

  Hotels zoeken in de Montafon regio

  Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

  Montafon Vakantie

  Montafonerstrasse 21
  6780 Schruns, Oostenrijk
  +43 5556 722530
  info@skimontafon.nl