Skiverhuur Schruns - waar, hoe en tips! Schruns [PRIJZEN VERGELIJKEN]

Skiverhuur Schruns - Online huren

Als je zeker wilt zijn van dat het juiste ski- of snowboardmateriaal nog te huur is. En / of als je kostbare tijd wilt besparen tijdens je wintersport. Dan kan je overwegen om vooraf je skimateriaal online te reserveren.

Hieronder staan de skiverhuren in Schruns waar je online je snowboard, ski's etc. kunt huren.

Vaak geldt er voor online huren een aanzienlijke korting

%DESCRIPTION%

 • skiverhuur Schruns - Sportshop Dietmar Rudigier

  Sportshop Dietmar Rudigier

  skiverhuur in Schruns
  Silvrettastrasse 5 ...lees verder

  Meer informatie
Skihuur Schruns

Er zijn meerdere aanbieders van skiverhuur Schruns. In Schruns zijn ze vlakbij de piste en midden in het dorp te vinden.

Skiverhuur Schruns

Idealiter zoek je een skiverhuur Schruns vlakbij de piste. Meestal kan je daar wel een kluisje of locker huren waardoor je het skimateriaal kan laten staan. Handig, want dan kan je er gewoon rustig met je normale schoenen naar toe lopen en trek je je skischoenen pas in de skiverhuur Schruns aan. Dat scheelt je een hoop wandelen en is lekker comfortabel.

Skiverhuur Schruns? - kosten

Een setje ski's, skistokken en skischoenen kost ongeveer 150 Euro voor volwassenen je mag het materiaal daarvoor 6 skidagen gebruiken. Een week skihuur Schruns voor kinderen kost zo'n 90 euro.

Een snowboard huren kost voor kinderen zo'n 80 euro en voor volwassen ongeveer 100 euro.

Ski's huren Schruns - tips

De medewerkers van de skiverhuur Schruns kunnen je prima adviseren over welke ski's of snowboard het beste bij jou past, maar toch een paar tips voor het ski's huren Schruns.
 • Beginnende wintersporters hebben voldoende aan eenvoudige ski's, huur vooral niet te duur materiaal.
 • Pas je ski- en snowboardschoenen staande, een beetje door je knieen buigen. Dan mag de teen de voorkant niet raken en moet je er niet uit kunnen stappen.
 • Als je skimateriaal niet bevalt, laat dan je skivakantie vooral niet verpesten maar ga dan terug naar de skiverhuur. En ruil je materiaal om.
 • De ideale lengte van ski's is voor de meeste wintersporters tussen hun kin en hun voorhoofd
 • Huur je skimateriaal online via ALPINRESORTS.com. Je krijgt dan niet alleen korting, het scheelt bovendie wachttijd omdat de spullen worden klaargezet voor je.
 • Bij sommige skischolen in Schruns krijgen kinderen tot ongeveer 7 jaar gratis skimateriaal. Vraag hier naar bij de skischool.

Lekker winkelen in de skiverhuur Schruns.

De winkel waar je ski's kunt huren in Schruns is natuurlijk ook een leuke plek om te winkelen. Naast ski- en snowboardmateriaal verkopen ze er ook de mooiste mutsen en skihelmen, buffs, en de beste skibril.

En natuurlijk voor winterport kleding zoals een fleecevest, thermobroek, thermoshirt of ski jas.

Skihuur Schruns in Nederland al reserveren.

Sihuur Schruns, dat kan je tegenwoordig al in Nederland regelen. Je kunt dat doen op de websites van de verhuurders. Zij zetten dan de ski's en skischoenen apart.

Voorden van skiverhuur Schruns vanuit Nederland

Hieronder staan een aantal voordelen van het huren van skimateriaal in Nederland.
 • Korting, Korting, Korting
 • Je kunt kiezen uit meerdere verhuurders om van te huren
 • Verglijk op je gemak de prijzen
 • Je bespaart tijd die je kunt gebruiken om te skien of boarden
Andere verschillen waarop je kunt letten zijn bijvoorbeeld verzekering voor schade en diefstal, de kosten voor omruilen, kortingen en voorwaarden voor annulering.

Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Iets anders dan Schruns?

Oostenrijk heeft veel te bieden. Je kunt er heerlijk zijn in de zomer en in de winter. Om onze bezoekers ook eens wat anders te laten zien, staan hieronder een aantal knoppen met informatie over Oostenrijk.

Pensions in Ellmau Oetz appartementen See skigebied
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl