Skigebied Schruns

aantal blauwe afdalingen in skigebied Schruns kmaantal cabineliften in skigebiet Schruns
aantal rode afdalingen in skigebied Schruns kmaantal stoeltjesliften in skigebiet Schruns
aantal zwarte afdalingen in skigebied Schruns kmSchruns
Info over het skigebied van Schruns. Compleet met plattegrond van het skigebied van Schruns en tips over de leukste pistes van skigebied Schruns.
Info over het skigebied vanSchruns. Compleet met plattegrond van het skigebied van Schruns en tips over de leukste pistes van skigebied Schruns

Skigebied Schruns

Het skigebied van Schruns is ideaal ingericht voor een ski vakantie met kinderen. Het skigebied is namelijk goed te skien of snowboarden voor zowel beginners, als voor kinderen. Tel daarbij op dat het skigebied volop in ontwikkeling is en inmiddels is aangesloten op het Silvretta Nova skigebied van Sankt Gallenkirch en op het skigebied van Silbertal. Dan weet je dat ook (ver)gevorderde skiers in dit skigebied goed uit de voeten kunnen.

Plattegrond skigebied Schruns

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Schruns. Klik op de plattegrond van skigebied Schruns om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Schruns. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Schruns je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Schruns
Plattegrond van het skigebied van Schruns