Skigebied Schruns

Info over het skigebied van Schruns. Compleet met plattegrond van het skigebied van Schruns en tips over de leukste pistes van skigebied Schruns.
Info over het skigebied vanSchruns. Compleet met plattegrond van het skigebied van Schruns en tips over de leukste pistes van skigebied Schruns

Skigebied Schruns

Het skigebied van Schruns is ideaal ingericht voor een ski vakantie met kinderen. Het skigebied is namelijk goed te skien of snowboarden voor zowel beginners, als voor kinderen. Tel daarbij op dat het skigebied volop in ontwikkeling is en inmiddels is aangesloten op het Silvretta Nova skigebied van Sankt Gallenkirch en op het skigebied van Silbertal. Dan weet je dat ook (ver)gevorderde skiers in dit skigebied goed uit de voeten kunnen.

Plattegrond skigebied Schruns

Hieronder staat een plattegrond van het skigebied van Schruns. Klik op de plattegrond van skigebied Schruns om de plattegrond te vergroten.Op deze manier kan je je leuk voorbereiden op je vakantie naar Schruns. Je kunt alvast bekijken welke pistes in Schruns je wilt gaan bedwingen.

Plattegrond Skigebied Schruns
Plattegrond van het skigebied van Schruns


Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Ook interessant

Behalve Schruns zijn er natuurlijk nog veel meer interessante bestemmingen in Oostenrijk. Hieronder staan drie speciale tips die we graag onder uw aandacht willen brengen.

st Anton am Arlberg hotel Alle appartementen in Kappl Hochgurgl skigebied
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl