sneeuwhoogte Schruns

De actuele sneeuwhoogte in Schruns. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Schruns.
De actuele sneeuwhoogte in Schruns. En een overzicht van de verwachte sneeuwval de komende week in Saalbach.


Sneeuwhoogte Schruns

Natuurlijk wil je voordat je op vakantie gaat naar Schruns weten of er wel voldoende sneeuw ligt in Schruns. De afgelopen jaren is de sneeuwhoogte altijd voldoende geweest om tussen 20 december en 1 april goed te kunnen skien. Natuurlijk zijn de sneeuwcondities in januari, februari en maart het beste.

Logischerwijs is de sneeuwhoogte in december vaak wat lager. Gemiddeld onder de 50 cm in het dal en 80 cm op de berg. Naarmate het seizoen vordert stijgt de sneeuwhoogte. In April smelt de sneeuw en neemt de sneeuwhoogte af.

Actuele sneeuwhoogte in Schruns

Hieronder staat de actuele sneeuwhoogte in Schruns en de historische sneeuwhoogte in Schruns actuele en historische sneeuwhoogte Schruns
De rode lijn in de grafiek is de actuele sneeuwhoogte in Schruns op de berg. De gele lijn is de actuele sneeuwhoogte in Schruns in het dal. De blauwe lijnen geven de sneeuwhoogte in Schruns van vorig jaar weer.

Sneeuwhoogte en temperatuur in Schruns

Hieronder staan de actuele sneeuwhoogtes en temperaturen in Schruns

Verwachte sneeuwval in Schruns

Hieronder staat de te verwachten sneeuwval de komende week.


Hotel, pension of appartement zoekenOnderstaande wizard helpt bij het snel zoeken van een geschikt appartement, pension of hotel in Montafon. Het werkt echt simpel. Vul de gewenste data van je zomer- of wintervakantie in en geef aan met hoeveel personen je wilt gaan. Klik daarna op zoeken Je krijgt dan overzicht met beschikbare locaties te zien. Eenvoudiger kan het niet.

Informatie over het skigebied van Montafon

Skigebied Montafon

Lees onze uitgebreide beschrijving over skigebied Montafon. En bereidt je voor op de ultieme wintersport in Vorarlberf, Oostenrijk
Op zoek naar een appartement in Montafon? Bekijk ons overzicht van appartementen in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb..

Zoek een appartement in Montafon

Op zoek naar een appartement of vakantiehuis in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb? Bekijk onze overzichten van appartementen in de Montafon regio.

Ontdek Oostenrijk

Oostenrijk is hard op weg om bij de top vijf vakantiebestemmingen ter wereld te gaan horen. En dat is niet voor niets want het land heeft zowel in de zomer als in de winter veel te bieden. Wil je meer weten over andere interessante delen van dit geweldig land. Klik dan op een van onderstaande knoppen.

Soll appartementen Hotels in Mayrhofen Skigebied in Ehrwald
Afbeelding: Hotels in Schruns, Gargellen, Silbertal en st. Gallenkircb.

Hotels zoeken in de Montafon regio

Er is een ruim aanbod van hotels in de regio Montafon. Via onze handige hoteloverzichten van Montafon kun je snel een eenvoudig het juiste hotel vinden voor je skivakantie of wintersport. Wij hebben overzichten van alle dorpen in het skigebied.

Montafon Vakantie

Montafonerstrasse 21
6780 Schruns, Oostenrijk
+43 5556 722530
info@skimontafon.nl